Kádár Béla igazi korszakos zseni. Milliós tétel. Ha 25 ezerért látod a képét, leesik az állad. Mielőtt kapkodva megvennéd, jó, ha felteszed magadnak a kérdést: Tényleg te vagy a legokosabb a világon?

Ma ezt a Kádár Béla-alkotást lehetett potom 25 ezerért megvenni a vaterán.

Az olcsóságra a magyarázat:
"A festmény egy budapesti hagyatékból származik több tucat (közel 200) más festménnyel együtt. Az eredetéről és történetéről annyit tudok, hogy egy idős orvos házaspár volt a gyűjtő, ezért is alacsony a minimál ára, és garanciát nem tudok adni mellé. Az eredeti keret szinte kifogástalan állapotban van."

Mivel a magyarázat nem elégített ki, azért körülnéztem a neten, s a jó Kieselbach ismét kisegített:

http://www.kieselbach.hu/m-223

2003-ban 900.000 Ft volt a kikiáltási ára!!!

A képet összehasonlítva számtalan apró különbség látható. Nem beszélve az egész finomságáról. De hát így már könnyű okosnak lenni. Tessék a különbségeket keresni.
Nem véletlenül írta az árvereztető:
"Garancia: Nincs"
 

PS: Lám-lám, estére 26 ezerért el is kelt (Snowyvorn > laradi). Mivel a vevő is adóvevő, ezért valószínűleg továbbértékesíti. Egyébként még a hamisítvány sem csúnya - csak éppen az eredeti gyönyörű.

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvelmeny.blog.hu/api/trackback/id/tr13237151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása